fredag 14. mars 2014

Kraft

Det siste året har jeg brukt mye hjemmekokt kraft i maten jeg spiser. Jeg har verdens snilleste mamma som koker for meg, men det er ikke vanskelig å gjøre selv heller.
Det er mange helsefordeler ved å innta kraft, det:

  • Stimulerer fordøyelsen
  • Bygger opp bindevevet i kroppen
  • Reparerer tarmskader
  • Motvirker aldringstegn
  • Avgifter kroppen
  • Bygger opp immunforsvaret ditt
  • Styrker hjernefunksjon
  • Demper infeksjoner
  • Kan gi deg bedre søvn
Besøk gjerne bloggen frajordtilbord.no for en detaljert beskrivelse av hvordan du lager kraft. Jeg bruker det i supper, grønnsaksmos og i saus, nam nam!
Endelig fredag, kos deg <3

1 kommentar:

  1. Så snill mor!
    Kraft hører ikke hjemme i mitt kosthold, men jeg har hørt mye bra om det. Og jeg synes det er supert at det har blitt "trendy" å bruke hele dyret.
    Håper vi sees i bursdagen til Catrine. God helg<3

    SvarSlett