torsdag 8. august 2013

Juicylicious

Jeg har kjøpt en aldri så liten sommer gave til meg selv, nemlig det som må være verdens beste juicer! Modellen heter Philips HR1871 og jeg er superfornøyd!! Grunnen til at jeg valgte denne modellen er at den er utrolig lett å rengjøre. All juicepulpen havner i en del og da er det bare å dumpe dette i søpla, og raskt skylle alle delene. Vi har ikke oppvaskmaskin i leiligheten vår, og da er det et stort pluss at rengjøringen går fort. Jeg orker ikke tanken på å stå og pirke ut grønnsaksrester fra hele maskinen hver gang jeg skal lage juice.

De siste dagene har jeg juicet til den store gullmedaljen her hjemme :) Jeg har ikke så mange oppskrifter, men hiver i det jeg har av grønt i kjølen. En oppskrift finner du her. Jeg har også begynt å ha i rødbet, noe jeg ikke trodde jeg skulle like. Blandet med lime, grønt eple, stangcelleri, ingefær og agurk var dette likevel supergodt!

Det som er så fantastisk med grønnejuicer er at det er lett å få i seg mer grønt i løpet av dagen. Jeg har ofte dårlig matlyst på ettermiddagen og da kan det lett bli litt lite grønnsaker totalt på en dag. Selv om jeg prøver å få i meg grønt gjennom hele dagen så er det ikke alltid jeg får til dette. Hvis jeg har drukket en juice eller to så er jeg på god vei. Det er også en super måte å få grønnsaker i barn (og kjærester, hehe).
Greenjuice virker oppkvikkene, spesielt om du har i ingefær, da dette gir den et skikkelig kick! I tillegg blir næringsstoffene i grønnsakene lettere tilgjengelig for kroppen din da tarmen slipper å fordøye og bearbeide maten. Ha gjerne en dæsj udo's choice oppi eller spis et par nøtter til, da tar kroppen lettere opp de fettløselige vitaminene i juicen.

Når det er sagt så er det grønnsaksjuicer jeg snakker om! Rene fruktjuicer vil kun gi deg en rask blodsukkerstigning og alt for mye sukker. Da er det bedre å spise frukten hel, og alltid på tom mage, da slipper du også å bli oppblåst ;)
Jeg liker spesielt godt at denne juicen er rosa <3
God torsdag, og happy juicing <3

Ikke annonse

1 kommentar:

  1. Gratulerer med ny juicer :D Jeg har vært borte fra juiceren min i snart 3 uker nå :O :O Og har virkelig savnet den!! Men i morgen blir vi gjenforent- det skal bli så godt ;)

    SvarSlett