mandag 16. september 2013

Biscotti

Høst = kaffekos, strikking, pledd, tøfler...
...og baking, og da gjerne av den sunne sorten! Her en en enkel oppskrift som blir vellykket hver gang, og som kan nytes på en kald høstdag ;)

Biscotti lages vanligvis med mandler, men jeg har valgt andre nøtter denne gangen. Bland først det tørre i en bolle, så tilsetter du vaniljeessens og egget. Bland godt sammen og del deigen i to. Form to flate "brød" på et stekebrett (som på bildet). Stek først på 175 grader i 15 minutter, deretter på 100 grader i 25 minutter.
 Avkjøles på rist
 Nytes sammen med en kopp kaffe eller te<3

Oppskriften er inspirert etter en oppskrift fra boken Fristendel lavkarbo (fristendelavkarbo.no), en utrolig fin bok med masse fine oppskrifter!

1 kommentar:

  1. Så utrolig deilig Helene! Høst er så koselig<3 Og biscotti har jeg hatt lyst til å prøve meg på lenge men har aldi kommet meg dit. På tide nå :)
    Håper du får en god dag fine<3

    SvarSlett