lørdag 15. mars 2014

Er det dyrt å juice?

Det tok faktisk flere år fra jeg først hørte om juicing til jeg prøvde det selv! Jeg tenkte at det var tullete, ikke blir jeg mett også må det jo bli kjempe dyrt med alle de grønnsakene? En dag bestemte jeg meg for å tørke støv av en saftsentrifuge i kjelleren til mamma og pappa, og da var det gjort! I dag juicer jeg ca annenhver dag, og da lager jeg dobbel porsjon så jeg har til to dager. Å innta ferskpresset juice hver dag, og da hovedsaklig av grønnsaker, har gitt meg blant annet finere hud, bedre fordøyelse og mer energi! Jippi!!
Tilbake til spørsmålet, er det dyrt? Svaret er nei! Selvfølgelig måtte jeg kjøpe juiceren, og den var ikke gratis, men jeg har ikke måttet kaste en eneste frukt eller grønnsak siden jeg begynte med dette. Hvis du er som meg så handler du i god tro inn masse grønnsaker i butikken, men så blir noen av dem av og til glemt i kjøleskapet og vips så er de ikke så ferske og fristende som de var. Etter at jeg fikk juiceren min har alle rester blitt slengt i denne og blitt utnyttet, både en brokkoligstilk her og en litt myk agurk der. Vi kaster alt for mye mat i Norge, så dette synes jeg er en kjempe fin utvikling på mitt kjøkken. Også er det kjempe deilig å få i seg grønnsaker på en så smakfull og forfriskende måte!
Juice i vei!!

1 kommentar:

  1. Jeg forstår godt at mange synes det virker dyrt å juice, og på en måte er det jo det. Men samtidig ikke, hvis man tenker på hvor mye næring man får for pengene. Når jeg bor i Oslo kjøper jeg alltid dvaske grønnsaker og frukt på Helios, får det ofte til halv pris og da blir det jo veldig billig.
    Håper alt er bra med deg. Her leses det om celler for tiden og det er superspennende, kunne bare ønske døgnene var lenger.
    Klem<3

    SvarSlett