lørdag 15. juni 2013

Hvitløks-dille

Jeg elsker å bruke hvitløk i både supper, stekte grønnsaker, marinader og sauser. Men jeg syntes det er så irriterende å måtte stå og skjære den opp. Dessuten så smaker den bedre når den blir revety, for da kommer nemlig mer av smaken frem. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å rive hvitløk og endt opp med småkutt på alle knoklene, ikke godt!


Da jeg var hjemme hos Mamma fik jeg prøve en ny dings hun hadde fått seg. Den heter garlic twister og er bare helt genial! Den har to deler, så legger du et par biter oppskåret hvitløk i den ene deler, setter sammen delene, vrir frem og tilbake, og vips, perfekt revet hvitløk!

Her har jeg vært litt ivrig, og overfylt den litt :PEt bonus til dem som har barn er at denne har ingen skarpe kanter så det blir ingen kutt i fingrene :)

Denne må jeg skaffe meg så fort som mulig :)

2 kommentarer:

 1. Genialt!
  Jeg også elsker hvitløk :)

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 2. Så utrolg smart!! Jeg også eeelsker hvitøk og må nesten allid ha min daglige dose :)

  SvarSlett