fredag 5. juli 2013

Helg

Endelig helg <3

Jeg skal kose meg med soool (håper det holder seg) og fin familie!


Jeg har forresten skaffet meg denne "oljen" nå og gleder meg til å teste. Så langt syntes jeg bare den smaker pyton (selv om jeg har den med sjokolade smak). Men så skal den visst ha alle mulige gode virkninger på kroppen, så jeg må jo bare prøve den :) Jeg går på en del andre kosttilskudd jeg har fått anbefalt av Balderklinikken så det er litt vanskelig å vite akkurat hva som har effekt, men skal prøve å gi en tilbakemelding på om jeg syntest den virker. Noen andre som har testet?


2 kommentarer:

  1. Den oljen har jeg hørt mye om ja, og den er vist ikke så god på smak ;) Jeg har ikke smakt den selv, siden den er fra fisk, men det skal jo væreveldig veldig sunn.
    Kos deg med helg og failie- hørtes koselig ut! Selv er jeg på besøk hos lillebror og i kveld skal jeg på grillfest med mange av venninnene mine her i Vestfold- det blir så koselig!!:)

    SvarSlett
  2. Spennede, jeg har ikke hørt om denne olja. Pleier å ta linfrøolje! Jeg vurderer å begynne å ta C-vitamintilskudd! Det er litt vanskelig å vite hva som har effekt og ikke, og hva man trenger! Ha en fin kveld ;)

    SvarSlett