fredag 6. september 2013

iHerb elsk

Innlegg om iHerb-favoritter er visst populært så nå kommer et til :)

Navitas naturals:
Jeg elsker dette merket! De har både hel supermat og pulver til å ha i for eksempel smoothies. Økologisk, rått og godt! Her er noen av mine favoritter:

Cacao powder:
Rått kakaopulver som brukes når jeg lager råsjokolade, godiskuler, i smoothies eller i avokado-sjokolademousse. Du finner det her.

Cacao nibs:
Disse kan drysses over grøt eller sjokolademousse, has i smoothies, i godiskuler eller i råsjokolade. Du finner cacao nibs her.

Goldenberries:
Superbær som smaker som surt godteri! Pass på å ikke spise alle på en gang, da får du lett vondt i magen :P Disse er veldig gode alene, blandet med annen supermat som snacks eller i råsjokolade, mammas favoritt ;) Finnes her.

Mulberries:
Mine favoritt superbær! Får ikke nok av disse, nam! Men siden det er så sunt snop så er det greit ;) Finnes her.

Granateplepulver:
Dette pulveret er utrolig godt i smoothies! Det sies at det er godt i godiskuler, men det har jeg ikke fått prøvd ennå selv. Jeg lærte av en biopat at granateplepulver skal beskytte mot forstørret prostata, så dette er noe å lure i smoothien til kjæresten, haha! Finnes her.

Acaipulver:
Min favoritt i smoothien! Her er det masse antioksidanter, og i tillegg så smaker det utrolig godt! Må ha det i hver eneste gang jeg lager smoothies. Det er utrolig dyrt i Norge (som det meste supermat), så her er det penger å spare! Finnes her.

Hvis du ikke har handlet på iHerb før kan du bruke koden min, NOX480, og få 5-10$ i rabatt på ditt første kjøp, litt avhengig av hvor mye du handler for.
Da er det endelig helg <3

4 kommentarer:

 1. Dette er noen av mine favoritter også :) Kakao går selvsagt ned på høykant, og i det siste har jeg hatt dilla på kakaonibs også. Og morbær og incabær er sååå godt!
  God lørdag Helene<3

  SvarSlett
 2. Jeg har smakt alt unntatt granateplepulver, men er sikker på at jeg liker det og! :D iHerb<3 Gleder meg til neste lønning! Håper du har en fin helg!

  SvarSlett
 3. Jeg ser det er ting jeg har lyst til å prøve her :)

  Så koselig at du deltar i utfordringen hos meg, det gleder meg masse, masse!

  Ønsker deg en fin ukesstart:)
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett