torsdag 13. februar 2014

Morningbliss

Jeg elsker å stå opp tidlig! Jeg har alltid vært et A-menneske, helt siden jeg var liten. Det er noe helt spesielt med å stå opp før solen, når leiligheten er helt stille og dagen akkurat har begynt. Jeg tar fiskeleverolje, lufter hundene og lager greenjuice, nam <3
 I dag startet jeg dagen med en ny favoritt, nemlig min nye te fra TeaPigs. Den heter skinny dessert, rooibush creme caramel, og smakte helt fantastisk med en dæsj soyamelk. En perfekt start på dagen :)
En god forutsetning for en positiv start på dagen hos meg er å stå opp til et rent og ryddig kjøkken. Dette gjør rett og slett dagen min mye bedre. Jeg føler meg mer inspirert til å stå opp og lage sunn mat, når kjøkkenet ser innbydende ut!
Til frokost har jeg alltid en kopp nespresso, favoritten om dagen er den nye varianten dere som kommer i en nydelig kobberfarge. Det er aldri feil når kaffen kan brukes som interiør, hehe.
 Nytt frokost service fra Love Warriors, en liten førbursdagspresang til meg selv <3
 I dag hadde jeg fersk granateple på den greske yoghuten, og det var utrolig frisk og godt! Anbefales! Minner meg om at våren er på vei :)
Siden jeg har bursdag på lørdag, kommer mamma til meg i dag for å bake. Vi skal lage to gluten- og sukkerfrie varianter av ostekake og cupcakes. Jeg skal ta bilder og legge ut resultatet hvis det blir vellykket <3

Jeg ønsker deg en strålende torsdag!

5 kommentarer:

 1. Helt perfekt morgen♥
  Og jeg er så enig med deg; et ryddig og pent kjøkken er et must for en god start på dagen og for glad matljaging ;) Jeg legger meg aldri med oppvask og rot stående.
  God dag til drg søte! Klem

  SvarSlett
 2. Superflott morgen :)
  Skal jeg orke å lage mat, må kjøkkenet være ryddet, så selv om det ikke alltid er like orden i vår familie, er i alle fall kjøkkenet i god stand før oppstart av matlaging.

  Ser du har stående noen utrolig flotte oppbevaringsbokser på kjøkkenbenken som du har espressokapsler og teposer oppi. Lurte på hvor du har fått tak i dem. Noe sånt har jeg lett lenge etter.
  Du har en flott blogg. Leser den hver uke :).

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kjempe hyggelig kommentar Tonje :) De boksene er dessverre veldig gamle, og jeg fikk dem i gave så jeg er usikker på hvor de er fra :( Så hyggelig at du leser bloggen, det gjør meg kjempe glad! Ha en fin torsdag <3

   Slett
 3. Så hyggelig at du fikk dem i gave :).
  Takk for tilbakemelding :) Ha en fin torsdag du og:)

  SvarSlett
 4. Hei, Så hyggelig at du har oppdaget Teapigs, Ville bare informere at vi har fått opp vår nettbutikk nå. Fri Frakt!
  Vi har også noen fantastiske flutenfri cookies som er håndbakt på ett artisan bakeri i England. Kent&Fraser.

  www.stilimat.no

  SvarSlett