Kjøleskapet:
- Grønnsaker; spinat, babyleafmiks, agurk (love), paprika, blomkål, brokkoli, celleri, rødbeter, gulrøtter, spirer, squash, grønnkål osv
- Frukt; epler, mango, granateple, vannmelon, sitron (mine favoritter)
- Økologiske egg
- Meieri; kesam, cottage cheese, økologisk syrnet melk og ost
- Nøtter; mandler, hasselnøtter, valnøtter, paranøtter
- Kylling og fisk
- Sukkerfri mandelmelk (lag gjerne selv)
- Kokosmelk
- Kokosvann
- Hempfrø
- Makademianøttolje
- Fermentert fiskeleverolje
- D-vitamindråper
- Probiotika
- Eplecidereddik
- Tarte cherry
Fryser:
- Frosne bær
- Frosne grønnsaker
- Hjemmebakte glutenfrie rundstykker
- Isbiter
- Frossen banan
- Fisk
Skap:
- Nøttesmør
- Proteinpulver
- Glutenfrie store havregryn
- Kokosolje
- Vannkastanjer
- Mandelmel, jyttemel, sesammel, kokosmel osv
- Tørket kokos
- Søtning; kokossukker, sukrin, stevia
- Frø; linfrø, solsikkekjerner, sesamfrø, chiafrø, quinoa og gresskarkjerner
- Kikertmel til kikertlefser
- Krydder
- Te (for mye)
- Nespressokapsler
- Supermat; maca, spirulina, hvetegress, byggress, chlorella, fiber, lechithin, råkakao og masse masse mer
Jeg håper dere likte innlegget <3Bilder lånt fra weheartit.com
Jeg vil gjerne ha oppskrift på de glutenfrie rundstykkene :) :)
SvarSletthttp://helsehippie.blogspot.no/2014/03/saftige-glutenfrie-rundstykker.html :D
SlettSå fint innlegg! Jeg synes det er kjempegøy å få "snike" litt i andres kjøkken :)
SvarSlettHåper du har en fin sommerferie, Helene<3 Klem