torsdag 1. januar 2015

Nyttårsforsetter

Godt nytt år! Tenk at vi allerede er i år 2015, tiden flyr. Nytt år, nye muligheter. Mange setter seg høye mål for det nye året, spesielt knyttet til trening og kosthold. Høye mål er topp, jeg er for å strekke seg langt. Samtidig er det viktig å se an hvor en er i dag, og sette mål deretter. Har du ikke satt forten på et treningsstudio på flere år, er det veldig ambisiøst å skulle trene hver eneste dag for eksempel. Realistiske mål er lettere å gjennomføre. Det gir enorm mestring å nå et mål, mens å ikke nå et kan gjøre at vi føler oss mislykkede. Det dummeste du gjør er å ha en svart/hvitt tankegang når det kommer til livvstil. Det kan også være lurt å begynne med et mål om gangen, for eksempel å spise sunn frokost hver dag. Vær snill mot deg selv, sett små mål, jobb mot dem, og husk at å gjøre litt hver dag faktisk blir mye i lengden :)
Mine forsetter er todelt, jeg har noen som har konkrete mål, og noen som handler mer om hvordan jeg vil leve.  Jeg prøver å ikke sammenligne meg selv med andre, men å fokusere på mine forutsetninger.
I tillegg har jeg så lyst til å reise til Paris <3
Nå skal jeg snart på yoga. Det glemte jeg jo helt å skrive, jeg skal gjøre mer yoga i 2015! Men det går vel under trening og å lytte til kroppen? Vi sier det ;)
Hva synes dere om nyttårsforsetter? <3

Bilder fra weheartit.com

1 kommentar:

  1. Det synes jeg var veldig fine forsetter :) Lykke til.
    Jeg skrev nettopp om forsetter selv på bloggen. Om kosthold og trening tenker jeg det beste er å være så 'dedikert' til det at man ikke trenger å måtte starte på nytt hele tiden. Jeg har et mål med yoga, men ang resten av treningen og mat vil jeg bare forsette. Gjøre og spise det som gjør meg glad og frisk og sunn hver eneste dag, og endre på ting når jeg merker at kroppen krever forandring.
    Ellers har jeg par andre mål, bl a å skrive budsjett. Det er på høy tid og jeg gleder meg faktisk :)

    Godt nytt år til deg♥

    SvarSlett