Hjemmelaget musli:
- 2 dl hakkede nøtter (de du liker best)
- 2 dl linfrø
- 2 dl solsikkefrø
- 2 dl sesamfrø uten skall
- 1 dl kokkosflak
- 1 dl gresskarfrø
- 2 dl vann
- 1/2 dl smeltet ekstra virgin eller virgin kokkosolje
- litt salt
- 1 ss sukrin
- 1 ts vaniljepulver eller noen dråper stevia vanilje eller karamell
- kanel og kardemomme
Fordel alle ingrediensene i en dyp langpanne og stek i ovnen på 200 grader. Rør hvert 10 min til den er passe stekt, avhengig av hvor stekt du liker den ;)
Både mamma og pappa er helt hektet, og den nyeste tilhengeren er selveste mormor! Pleier å drysse den over cottage cheese og tyrkisk yoghurt, eller kokkosyoghurt, sammen med tinte bær. Dette er perfekt skolemat også, ta først cottage cheese og yoghurt i en boks, ha så over frosne bringbær og musli. Bringebærene vil virke som kjøleelement til de er tint <3
Noen som har prøvd å lage musli selv før?
Åh! Dette så godt ut! YUMMI!
SvarSlettØnsker deg en fin tirsdag - her er jeg hjemme og syk for andre dag. Omgangsyke og alt det herlige det innebærer. Heldigvis har jeg min aller søsteste Nala som passer på *smiler*
klem
-Maia
Kjedelig å være syk med omgangssyken da, værste som finnes! Håper du er helt frisk nå :D
Slett