søndag 24. mars 2013

Giftfri neglelakk

Som mange andre jenter så elsker jeg neglelakk! Mamma lærte meg å lakke negler da jeg var liten og siden har jeg vært hektet. Dessverre så har jeg oppdaget at neglelakk inneholder en rekke ingredienser som ikke er bra for kroppen vår. Ting vi smører på huden, i hodebunnen og på neglene absorberes av kroppen og kan gi oss en rekke plager. Derfor var jeg glad da jeg oppdaget giftfrie neglelakker! Det er mulig mange vi argumentere med at ingen neglelakk kan være 100% giftfri. Siden jeg ikke er villig til å slutte å bruke den kjære neglelakken min velger jeg en som er fri for de værste giftstoffene!

"Come to bed red"

Det finnes mange giftfrie neglelakker, men jeg har lagt min elsk på Butter London :) Den kommer i mange lekre farger og er fri for formaldehyd, toluen, DBP og parabener. I tillegg syntes jeg de sitter godt, er lette å legge og legger seg pent!

Butter London kan kjøpes på Frelse parfymeri på Grünerløkka (anbefales!) og på blivakker.no


Nå er det påske<3 Jeg skal lese endel, men også lage god mat, slappe av og kanskje en tur til fjells! Nå er det deilig kokkosvann før venninnekos som gjelder ;)

6 kommentarer:

 1. Kokosvann <3 Og neglelakk <3 Heldigvis er mange av merker "big 3 free", og noen er også "big 4 free" og "big 5 free". For ikke å snakke om vannbaserte neglelakker, det vil jeg gjerne prøve. Har funnet noen fine lister:
  http://www.inspirationail.com/3-free-varnish/
  http://www.inspirationail.com/4-free-varnish/
  http://www.inspirationail.com/5-free-varnish/
  http://www.inspirationail.com/water-based-varnish/

  Noen av disse finnes på iherb :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, disse var jo kjempe fine! Vet at piggypaint finnes på iherb, men har ikke prøvd det ennå :P shopping<3

   Slett
 2. Hei søte du *smiler*

  Da fikk jeg endelig tid til å besøke deg, takk for alle fine ord du legger igjen hos meg *glad*

  Håper du koser deg og har en finfin påske!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Kjekk blogg du har! Kokosvann har jeg aldri smakt, men det høres jo godt ut. Kan man kjøpe det på vanlige butikker, eller man må gjerne på helsekostbutikker?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hege :D Kokosvann er utrolig godt og ikke minst kjempesunt! Det kan kjøpes på helsekost, men har også sett det på deli deluca ;) Løp og kjøp!

   Slett
 4. Hei

  Ser du skriver om giftfri neglelakk! Det er en stund siden dette innlegget, men vil likevel kommentere. Vi har tatt inn 5-free neglelakk fra Priti NYC. Lakkene er helt giftfrie, miljøvennlige, superlekre, holdbare og kommer i de fleste farger. De fliser ikke og tørker fort. De kan fåes på www.pritinyc.no. Håper noe der kan falle i smak. :)

  SvarSlett