tirsdag 9. april 2013

Jeg elsker pukka

Jeg er så glad i pukka-te! Jeg har drukket disse teene siden de kom på markedet, og jeg oppdager stadig flere av dem som jeg bare må ha! De er jo ganske dyre, så kjæresten kan jo bli lettere oppgitt over at te skal være en så stor utgiftspost i budsjettet :p Nå har jeg funnet løsningen på det! Jeg har begynt å bestille pukka-te rett fra pukkaherbs.com!

Har tidligere bestilt fra iHerb, men pukkaherbs er altså mye billigere ;) Her kunne jeg faktisk bestille hele ti pakker te til den nette sum av 175 kr!Her ser dere teen jeg bestilte. Jeg brukte noen pakkeløsninger som de har så bestilte flere av de samme, og fikk dermed rabatt. Husk å holde deg under 200kr hvis du skal handle fra utlandet så slipper du toll og moms ;)

Vil tipse om denne siden der du kan se hvilke satser posten bruker den aktuelle uken. Det er faktisk den satsen de har satt når pakken ankommer Norge som blir brukt for å beregne verdien på pakken, så lurt å holde seg litt under grensen!

12 kommentarer:

 1. Heii :) Duu, jeg koblet ikke dette før nå jeg! At du både er het OG på IG OG venninnen til Catrine :P Det går vist litt treigt i hodet mitt! Men så artig du har blogg du også. Har jo vært inne her før, men da viste jeg ikke at det var deg :)

  Pukka er min favoritt te også, drikker faktisk en kopp akkuart nå. Så bra tips med den siden, for i Norge er det jo forferdelig dyrt..
  Ha en fin kveld :) Klem

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Hehe, nei, ikke så rart det Ragnhild :) Jeg startet bloggen litt anonymt, syntes det er litt skummelt å ha blogg :P aner ikke hvorfor! Men nå har jeg skjønt at det ikke er så skummelt! Først og fremst så er det jo så gøy å møte likesinnede, som for eksempel deg! Klemmer <3

   Slett
 3. Mmmm ♥pukka♥
  De så veldig gode ut de kulene du hadde laget i innlegget under her også, må testes!:)

  God Søndag,
  Klem Klem☺

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de må du prøve Jatte :D De er så lette å få til :D

   Ha en topp uke! Klemmer :D

   Slett
 4. Et lite tips, jeg bestiller Pukka teen min fra en side i Norge hvor de selger den til bare 45,- Ikke like billig som iHerb, men rask levering da, hehe :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvilken side er det Cecilie? De har hvertfall ofte salg på dem på blivakker.no, til 39 ;)

   Slett
 5. Jeg elsker pukka, jeg og!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 6. Så fin og søt blogg du har :D Og Pukkate er jo såå godt. Gleder meg til å følge deg videre. Håper du har hatt en fin dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i lige måte Marte :) Bloggen din var jo kjempe fin! Masse inspirasjon! God helg :)

   Slett