onsdag 16. oktober 2013

Morgen iHerb tips

Jeg er egentlig ikke noe fan av å bytte ut måltider med barer og shakes, men av og til kan det være veldig nyttig å ha noe i vesken når du blir sulten. Ikke minst hvis du er syk og trenger mat, men ikke orker å lage det. Jeg har ogte dårlig matlyst og da synes jeg også det funker med en bar, det er i alle fall noe.
Jeg har testet proteinbarene fra quest og er veldig fornøyd! Jeg har så langt prøvd Chocolate chip cookie dough og apple pie og synes begge var veldig gode. De finnes i mange smaker, så her er det bare å velge og vrake. De blir enda bedre hvis du varmer dem noen min i ovnen, eller noen sekunder i mikro.
Det beste med disse barene er faktisk innholdsfortegnelsen. Den er MYE bedre enn de fleste andre barer! Som sagt, det er alltid bedre å spise et ordentlig måltid som inneholder grønnsaker ;)
Hvis du er ny kunde på iherb kan du bruke koden min NOX480
Da får du nemlig 5-10$ i rabatt avhengig av hvor mye du handler for. Har du ikke bestilt der ennå, er det på tide at du prøver. Det er et mekka av helsekost, økologisk kroppspleie og sunt snop! Jeg er på ingen måte sponset, men bare en stor fan av siden og bruker den mye selv ;)
Kokos vil gjerne være med og lese <3

Ellers så gleder jeg meg veldig til helgen! Jeg er så utrolig leselei og gleder meg egentlig veldig til eksamen så den kan bli ferdig :p Det skal bli deilig med en pust i bakken før lesingen starter på ny.
I dag skal jeg forberede bursdagsfeiring i helgen. Kjæresten fyller nemlig år på fredag, og da må det jo bakes cupcakes, og ikke av det sunne slaget! Ha en deilig torsdag <3

2 kommentarer:

  1. Kokos er så søt at jeg nesten ikke holder ut<3
    Det er vist mange som liker disse barene- hører bare positivt om de. Jeg har ikke smakt de selv, men de er nok greie som nødløsning når man ikke har mulighet til å få i seg annet.
    <3

    SvarSlett
  2. Lykke til med lesinga, du er jo så flink! Questbar har jeg enda ikke smakt, men mange av de høres veldig gode ut! Cup cakes høres ikke så ille ut :) De ble sikkert supergode!

    SvarSlett