søndag 17. august 2014

Hair care routine

Etter at jeg begynte å trene igjen har jeg merket at håret mitt trenger ekstra pleie. Både treningen og den ekstra vaskingen sliter på håret, men heldigvis har jeg noen triks på lur ;)
Hvis jeg har vasket håret dagen før eller samme dag som jeg trener, vasker jeg ikke håret etter trening. Jeg skyller det godt, samt bruker balsam i tuppene. Hvis jeg skal vaske håret når jeg kommer hjem kurer jeg håret mens jeg trener. Jeg lager hestehale og tar kur i hele halen. Så fletter jeg den og fester med strikk som på bildet. Når jeg trener vil den ekstra varmen gjøre at hårkuren trenger dypere inn i håret og du får ekstra effekt! Jeg bruker en hårkur fra Goldwell. Når jeg kommer hjem vasker jeg håret som vanlig. Husk at hårkur kan gjøre håret litt tungt, så ikke gjør denne behandlingen for første gang før du skal på fest eller lignende ;)
Ellers bruker jeg økologisk arganolje i håret etter hver dusj, det gjør virkelig underverker for splitte tupper. Jeg bruker denne fra iHerb da det er 100% arganolje


Jeg håper dere har hatt en fin helg og er klare for en ny uke :D

1 kommentar:

  1. Takk for tips! Bestilte argan olje nå, trenger virkelig noe til tuppene mine, og denne hørtes veldig bra ut.
    God søndag Helene ♡

    SvarSlett