lørdag 27. september 2014

Lett

På torsdag fikk jeg muligheten til å treffe noen gutter som starter et helt nytt spisested om ikke mange ukene. Konseptet heter Lett og vil ha et utvalg av sunne salater, juicer, barer, wraps og annet snadder. Jeg tror dette blir midt i blinken for mennesker som ønsker sunn mat på farten, og jeg gleder meg til å samarbeide med dem i regi av Driv Trening!
Lett åpner i Haakon den VII gate 1 og her kan du lese mer om dem! Noe av det jeg liker best med konseptet er at her vil alle kunne finne seg noe å spise, uansett! Jeg elsket t-skjortene de ansatte gikk med, "menn i dress trenger gress" - fantastisk! Sunn mat er for alle, ikke bare for spesielt interesserte.
(Bilde lånt fra Lett)
Denne uken har vært så hektisk med både seminarer og skole tett i tett! Nå gleder jeg meg til en rolig lørdag hjemme. Det er godt at ting skjer, men jeg har behov for ro også, det er viktig for alle! Jeg skal prøve å få lagt ut oppskriften på bringebærterte om ikke mange dagene :D

3 kommentarer:

  1. De sjokoladekulene var bare så fantastisk gode!! :D

    SvarSlett
  2. Ah, memn i dress trenger dress! ♥ elsker det! Dit må jeg neste gang jeg er i Oslo, og jeg skal klare å få med meg Kader dit også.
    god helg♡

    SvarSlett
  3. Haha, det skulle selv sagt være menn i dress trenger gress :D

    SvarSlett